8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Hastanede de kutlandı.
11 Ocak 2019

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 006 web.JPG

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Hastanede de kutlandı.

Hastanede görev yapan bayan doktor, ebe, hemşire, diğer sağlık çalışanları ve hastaların, 8 Mart Dünya Kadınlar günü, karanfillerle kutlandı.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, Sağlık-sen İl Başkanı Rifat Kaya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Karanfil, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz, Müdür yardımcıları ve sendika yöneticileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan ve beraberindekiler, hastane görev yapan hemşire, ebe ve bayan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü karanfille kutladı.