Kliniksen hekimlere, klinik kodlama eğitim verildi

Kliniksen hekimlere, klinik kodlama eğitim verildi

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan hekimlere, klinik kodlama konularında hizmet içi eğitim verildi.

TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) sorumlusu Sevda Başbuğ tarafından verilen hizmet içi eğitim, B blok konferans salonunda, kliniksen hekimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı eğitim takvimine göre yılda iki kez düzenlenen hizmet içi eğitimde, hekimlere yatan hasta dosyalarının eksiksiz doldurulması, klinik kodlamada hekimlere düşen sorumluluk konusunda güncel bilgiler verildi.