Örnek davranış….Hasta taşıma lifi bağışladı

Örnek davranış….Hasta taşıma lifi bağışladı

web.JPG İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaş, ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3 adet hasta lifi bağışladı.

ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağışlanan hasta taşıma lifleri, hayırsever vatandaş tarafından hastane yönetimine teslim edildi.

Tekerlekli sandalye alıp hastaneye bağışlamak istediğini ancak hastane yönetiminin yönlendirmesi ile 3 tane hasta taşıma lifti aldığını söyledi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hakan Bingöl ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Güzel’de hayırsever vatandaşa hastaneye yaptığı bağışlardan dolayı teşekkür etti.