Ameliyat olan bebeğe, doktorun adı verildi.

Ameliyat olan bebeğe, doktorun adı verildi.

Karında şişlik ve kaka yapamama şikayeti ile  Niğde’den, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve doğumunun 33.saatinde Çocuk Cerrahı Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk tarafından ameliyat alınarak sağlığına kavuşan bebek taburcu edildi.

Karadaş ailesi, geçirdiği İntestinal ve kolonik atrezi (Barsak tıkanıklığı) ameliyatı sonrası kızlarını ilk defa  doğumunun 12 gününde kucaklarına aldılar.

Doktora isim sürprizi

Karadaş ailesi, büyük bir vefa örneği göstererek, henüz 13 saatlik iken teslim ettikleri Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk’e isim sürprizi yaptılar. Bebeklerine doktor Ayşe Betül’ün adını verdiler.
Ayşe Betül Öztürk ve minik Ayşe Betül (1).jpeg

Op.Dr. Ayşe Betül Öztürk, Karadaş ailesinin gösterdiği vefa örneği sonrasında, bebeğe isminin verilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek oldukça duygulandı.

Minik Ayşe Betül’e uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk, adaşı Ayşe Betül ve annesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karadaş ailesi, kızlarının sağlığına kavuşmasına vesile olan Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk ile Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği yeni doğan yoğun bakım ünitesi ekibine ayrı ayrı teşekkür ettiler.