İŞKUR’dan çalışanlara uyum eğitimi verildi.
11 Ocak 2019

İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmaya başlayan geçici personele oryantasyon (uyum) eğitimi verildi.

WhatsApp Image 2018-06-21 at 13.27.51 (1).jpeg

B Blok konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Güzel, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz ile eğitim birimi sorumluları ve eğitimciler katıldı.

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Güzel ile Kalite Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz,  çalışmaya başlayan 60 personele hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sağlık alanında çalışmanın zorluklarını da hatırlatarak, eğitime katılan personele çalıştıkları alanlarda yapacakları görevlerini ve uymaları gereken kuralları aktardılar.

İŞKUR üzerinden 6 ay süreyle çalışacak olan geçici personele, Ayşegül Öztürk ve Belgin Kılıç tarafından enfeksiyon ve temizlik, Hasta Hakları Sorumlusu İdris Eren tarafından hasta hakları, Sosyal Hizmet Uzmanı Yılmaz Şahin tarafından çalışan hakları, İş sağlığı uzmanı İrfan Altan tarafından İş sağlığı ve güvenliği, Eğitim birim sorumluları Feray Şeker ve Pınar Yapılcan tarafından ilk yardım eğitimi, Kalite Birim Sorumlusu Fatma Akçay tarafından hasta mahremiyeti ve Psikolog Harun Kılıç tarafından İletişim konularında bilgilendirme eğitim verildi.