Engelli Bireylere Yönelik Farkındalık Eğitimi
12 Aralık 2018

Engelli Bireylere Yönelik Farkındalık Eğitimi

Hastanemiz eğitim birirmi tarafından; ''07-13 Ocak  Beyaz Baston Hf.'' adına ve ''Engelli Kişilere Yönelik Sağlık Hizmetlerinin Sunumuna''  ilişkin farkındalık oluşturmak amacı ile 17.01.2018  tarihinde hastanemiz konferans salonunda, hastane çalışanlarına konu ile ilgili sempozyum düzenlenmiştir. Görme Engellilerin Toplumdaki Yeri ve Hastane Fiziki Koşulları ve Personeller olarak  görme engellilere sağlanacak kolaylıklar hakkında sempozyumda görüş alışverişi yapılmıştır.

Doçent Mustafa Kayhan Erbaş yönetimi eşliğinde görme engelliler  tarafından gerçekleştirilmiştir. Sempozyum sonucunda elde edilen veriler roporlandırılarak düzenleme yapılması gereken işler sorumlulara iletilmiştir. Eğitim slayt sunumlu olup, katılımcıların isim listesi ve çalışmamız  roporlanarak resimleriyle birlikte dosyalaması yapıldı.  Ayrıca daha geniş alanlara ulaşabilmek ve bilgi verme adına ve vatandaşlara farkındalık oluşturma adına  basındanda faydalanarak konuyla ilgili bilgi sunumlu gazete haberi ve Tv yayını yapılmıştır.