1 CAN 3 HASTAYA UMUT OLDU

Güncelleme Tarihi: 14/01/2020

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte iken kalp krizi sonucu vefat eden ve beyin ölümü gerçekleşen hastamız A.B.B(61), ailesinin izni ile organlarını bağışlayarak 3 hastaya umut oldu.
05.12.2019 tarihinde kalp rahatsızlığı nedeni ile hastaneye yatışı gerçekleştirilen hasta A.B.B (61), 07.12.2019 tarihinde kalp krizi nedeni ile vefat etti. Vefatının ardından ailesi ile görüşülüp onay alındıktan sonra organ nakli işlemi başlatıldı.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sami Bostan, Organ Doku Nakil Ekibi Dr. Ayşegül Aykaç İbişoğlu, Mevlüde Öztürk ve Ameliyahtane ekibininde yer aldığı organ nakli işlemi başarı ile gerçekleşti.

Duyarlı davranışları için Organ Bağışı destekçi ailemize teşekkür eder, Organ bağışı bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.

#HerBağışYeniBirHayat
#OrganBağışı