KALP KAPAĞI AMELİYATI BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ

Güncelleme Tarihi: 26/01/2021

KALP KAPAĞI AMELİYATI BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ

70 Yaşında bayan hasta, efor ile artan göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri ile hastanemize başvurdu.
Hastanemiz Kalp Damar Cerrahlarından Uzm. Dr. Abdurrahman Şeramet, Uzm.Dr. Emir Kalyoncu ve
Uzm.Dr. Serkan Sönmez tarafından yapılan incelemeler sonucunda kalpte çıkan 'Aorta Damarı' ağzında darlık tespit edildi ve operasyon hazırlıkları başladı.
Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji ve Anesteziyoloji bölümlerinden oluşan ekibimiz tarafından hastaya başarılı şekilde Aort Kapak Replasmanı' ismi verilen
cerrahi müdahale yapıldı ve hastaya biyolojik dokudan yeni 'Kalp Kapağı' takıldı. Ameliyat sonrası takibi yapılan hastamızın sağlık durumunun iyi olması sonucunda hastanemizden taburcu edildi.
Hastamıza sağlıklı günler dileriz..

_kalp kapağı ameliyatı  başarı ile gerçekleşti.png