Staj Başvurusunda Bulunan Öğrenciler İçin Duyuru...!!!

Güncelleme Tarihi: 08/06/2021

Staj Başvurusunda Bulunan Öğrenciler İçin Duyuru...!!!

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 03.06.2021 tarih ve 53 Sayılı kararı ile Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yapılan başvurular öncelikli değerlendirilmek üzere, önlisans ve lisans bölümlerinin son sınıflarında eğitim gören ve zorunlu staj yapması gereken öğrencilerden uygun şartları taşıyanların, ilimiz sağlık kuruluşlarında staj yapmaları uygun bulunmuştur.

Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden başvuru sahiplerine davet gönderilmektedir. Sistem üzerinden davet edilen öğrencilerin aşağıda yer alan formları davet mesajını aldıkları ilk beş (5) gün içerisinde Hastanemiz Eğitim Birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Kariyer Kapısı sistemi üzerinden başvuran öğrencilerin yerleştirilmeleri yapıldıktan sonra, kariyer kapısı sistemine başvuru yapamayan, yine önlisans ve lisans bölümlerinin son sınıf öğrencilerinin başvuruları, kontenjanımız dahilinde eğitim birimimiz ve hastane idaremiz tarafından değerlendirilecektir.

Gerekli Belgeler için tıklayınız