Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Eylül 2022

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı İl Sağlık Müdürümüz Dr.Abdullah GÜLEÇ başkanlığında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç.Dr.Hüseyin MUTLU ve Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ramazan BÜLBÜL ve komisyon üyeleri katılımıyla gerçekleştirildi.Yapılan toplantıda İlimizde gerçekleştirilen evde sağlık hizmetleri çalışmaları hakkında Aksaray İl Koordinatörü Dr. Şeyma BABACAN tarafından genel bilgilendirme sunumu yapılmış olup Evde Sağlık Hizmetleri Birimleri’nin mevcut durumu, istatistiksel veriler, personel durumu ile hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik görüş ve öneriler sunuldu.Toplantı sonunda Evde Sağlık Hizmetleri komisyon maddeleri değerlendirildi. Bir sonraki komisyonda, alınan kararların ilerleme durumunun yeniden değerlendirilmesi planlandı.

• WhatsApp Image 2022-09-09 at 15.48.58 (1).jpeg
  • Evde saglık toplantı.jpeg