Hasta Görüş-Öneri ve Şikayetlerine Yönelik Bilgilendirme

Güncelleme Tarihi: 09/04/2018

Hasta/ hasta yakınlarının görüş ,öneri ve şikayetlere yönelik bilmeniz gerekenler:

-Hasta ve hasta yakınları; kendilerine sunulan hizmetler, hizmet süreçlerinde karşılaştıkları sorunlar ya da hastane ve personel ile ilgili görüş, öneri ,teşekkür ve şikayetlerini iletebilecekleri A blok poliklinik katında hasta hakları birimine ve tüm bloklarda bulunan dilek şikayet kutuları aracılığı ile iletebilirler.

-O Görüş,öneri ve şikayetlerini,

-Ne şekilde ; Hasta hakları birimine başvurarak veya tüm bloklarda bulunan dilek-şikayet kutularına ilgili form doldurularak

-Kimler;Hasta /hasta yakını

-Hangi birimler aracılığıyla ya da hangi araçları kullanarak ;  Hasta hakları birimi aracılığı ile dilek şikayet kutuları,wep sitesi  dilek şikayet butonu araçlarını kullanarak da  görüş öneri ve şikayetlerinizi yönetime iletebilirsiniz.

-Kişisel verilerinizi bildirmeniz durumunda (tlf,mail adresi gibi )size mutlaka dönüş yapılacaktır.